Landelijk, lokaal betrokken & sociaal

EEN KOPJE KOFFIE/THEE MET EEN HUISGEMAAKT GEBAKJE, OF LEKKER ETEN & DRINKEN IN ONZE BRASSERIE OF OP ONS TERRAS AAN DE LANGE KOLK.


Wist u trouwens dat…?


  • Onze Brasserie samenwerk met de JP van Den Bent stichting?
  • De JP van den Bent stichting mensen met een “verstandelijk” beperking ondersteunt bij wie zij zijn, wat zij willen doen en wat zij willen leren.

  • Dit een werkplek is waar cliënten medewerkers zijn. Waar begeleiders ondersteunen om dromen, wensen en idealen te verwezenlijken.

  • Al onze gerechten, producten en diensten worden bereidt in samenwerking met hen

  • Waar je kunt genieten van sfeer, betrokkenheid en diversiteit.


Lees Meer

De proeftuin van salland

Mocht u na sluitingstijd smaakvol verder willen genieten van uw vrije avond? Dan bent u van harte welkom bij "De Proeftuin van Salland".

Deze is gelegen op nog geen 500meter van brasserie "Op Duur"


BRASSERIE OP DUUR

7 dagen per week geopend van 10.00 tot 18.00

Geïnteresseerd in een groepsarrangement/activiteit? Vraag een van onze medewerkers en zij vertellen over de vele opties.


Nog geen genoeg van het lezen? Wij hebben gelukkig nog veel meer bijzonderheden te vertellen

Onze Brasserie gebruikt producten van de volgende ondernemingen:


Bakkerij Jolink

In 1990 is brood- en banketbakkerij Jolink opgericht door Johan en Gerda Jolink aan Langstraat 8 in Wijhe. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt. In 2013 is bakkerij Jolink onderscheiden als duurzaamste ondernemer van de gemeente OlstWijhe. Dit komt mede door warmte terugwinning van de oven, zonnepanelen en LED verlichting.


De boerderij “De Riet”, van Familie Lugtenberg, is gebouwd in 1882. Ellis en Tom zijn de 6e generatie Lugtenberg op deze plaats. Zij hebben een melkveebedrijf met 150 melkkoeien van het oer Hollandse MRIJ-ras (Maas Rijn en IJssel vee). Dit is een dubbeldoel ras; melk en vlees. Het jongvee loopt in de zomer langs de IJssel op de uiterwaarden, hun koeien lopen 7 maanden per jaar overdag buiten in de weide. Een deel van hun producten verkopen zij rechtstreeks aan de particulier. U kunt er zeker van zijn dat hun producten eerlijk, bewust en met veel liefde voor de koeien en natuur tot stand zijn gekomen. U vindt deze boerderij in het buiten gebied van Boskamp (Kleistraat 17, te Olst).


JP van den Bent stichting ondersteunt mensen bij hun leven. Wat voor de één heel gewoon is, is dat voor de ander niet. En andersom net zo. Zij helpen mensen hun leven te leven zoals zij dat willen. Ze bieden de ondersteuning die nodig is om idealen, dromen en wensen – waar haalbaar – te vervullen.


Stichting de Parabool

Bij Stichting de Parabool ondersteunen ze kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Met kleinschalige woon, werk- en dagbestedingslocaties in de regio Zuidwest Overijssel richt De Parabool zich op ontplooiing, sociale contacten en integratie in de samenleving. Ook bieden zij ondersteuning in eigen omgeving. Thuis, op school of op het werk.


Bökkers Mölle

Bökkers Mölle is een ambachtelijke bakkerij. Zij maken en verkopen hun eigen producten met veel passie. De producten zijn puur natuur van hun eigen gemalen meel en zonder overbodige toevoegingen. Alle broden worden handgemaakt en op steenoven vloer gebakken. Al sinds 1789 zijn de Bökkers molenaars van vader op zoon. Bastiaan is de zesde generatie molenaars van Bökkers. Het is een aanrader eens langs te gaan voor hun proeverij en winkel (Rijksstraatweg 45, te Olst www.bokkersmolle.nl) Boerderij Lugtenberg